bg|en
Излезе версия OFRM 2013Q1
От yackee • 25 Септември 2014

Новата версия 2013 Q1 вече е на разположение за сваляне на всички регистрирани потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!


 
Актуализации по републиканската пътна мрежа

 

Във версия 2013 Q1 са добавени нови кръгови движения в Перник и Костинброд. Увеличен е броят на фотореалистичните изгледи на пътни разклонения, като са добавени такива за участъка от автомагистрала "Тракия" от Стара Загора до Зимница, а също и за новите пътни възли в София.

 

Новости в столицата

 

В новата версия са добавени пътния възел на две нива при телевизионната кула между булевардите "Драган Цанков" и "Пейо К. Яворов", пътния възел на две нива между булевард "Акад. Иван Евстатиев Гешов" и улица "Св. Георги Софийски", както и пътния възел между булевард "Св. Климент Охридски" и южната дъга на околовръстния път. Картата съдържа и новоизграденото продължение на булевард "Андрей Сахаров", което свързва булевард "Александър Малинов" и метростанция "Младост 3".  Добавени са данни за Синя и Зелена зона и съответстващите им подзони. Отразени са нови улици с еднопосочно движение, както и блокове в новоизградени жилищни комплекси.

 

 

 

Разширено покритие в населените места


Добавени са липсващи имена на улици, номера на сгради и жилищни блокове в някои квартали на Видин, Разград, Русе, Сливен, Шумен и Ямбол. Версия 2013 Q1 включва и много нови обекти от обществен интерес.

 

За любителите на офроуда и туризма


Офроуд ентусиастите могат да се радват на нови 264 километра категоризирани офроуд участъци и 87 километра туристически и велопътеки, както и на прецизирани данни за досега некатегоризирани участъци в предишни версии на картата.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!

 

Видяно: 942 Коментари: 4294967295
0
Коментари