bg|en
Излезе версия OFRM 2015 Q3
От sabin • 08 Септември 2015

Новата версия 2015 Q3 вече е на разположение за сваляне от нашия уебсайт на всички потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!
 

Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа
 

Във версия 2015 Q3 са добавени новите отсечки от автомагистрали А2 (северно от Шумен) и А4 (Димитровград - Харманли). Добавено е и новото кръгово движение в Димитровград, както и новия участък от бул.Александър Малинов в столицата.

 

 

Разширено покритие в населени места

 

  • Обогатена е наличната информация за търсене по адрес (улица и номер) с нови 8 населени места, както и за търсене по номер на жилищен блок с ново 1 населено място.
     
  • Добавени са нови обекти от обществен интерес (POI)

 

За любителите на офроуда и туризма

 

Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови 386 километра oфроуд участъци, туристически пътеки и велопътеки.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!
 

Видяно: 917 Коментари: 0
0
Коментари