bg|en
Излезе версия OFRM 2013Q3
От yackee • 25 Септември 2014

Новата версия 2013 Q3 вече е на разположение за сваляне на всички регистрирани потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!

 

Актуализации по републиканската пътна мрежа

 

Версия 2013 Q3 включва вече изцяло изградената магистрала "Тракия", моста "Нова Европа" (Дунав мост 2) във Видин, както и нови кръгови движения в София, Димитровград и Стара Загора.

 

 

Разширено покритие в населените места

 

  • Обогатена е наличната информация за търсене по адрес (улица и номер) с 2 нови населени места; за търсене по номер на блок с 2 актуализирани населени места и за търсене по име на улица/кръстовище с 1 ново населено място.
     
  • Добавени са нови обекти от обществен интерес (POI)

 

Подобрена функционалност


Търсенето по номер на блок вече може да се извършва както по досегашния метод през "Накъде?" > "Интересни места", така и по нов метод през "Накъде?" > "Адрес", като на мястото на името на улицата се задава името на квартала (последвано от интервал и буквите БЛ), а на мястото на номера на сградата се задава номера на блока. Например, ако търсите блок 21 в жк Дружба в София, търсенето по новия метод се извършва както следва:

"Накъде?" > "Адрес" > "Въведете държава" > БЪЛГАРИЯ > "Въведете град" > СОФИЯ > "Въведете улица" > ДРУЖБА БЛ > "Въведете номер" > 21.

Новият метод поддържа търсене на блокове, обозначени с номера. В редките случаи когато блокът е обозначен с име, а не с номер (например блок "Мургаш"), търсенето трябва да се извърши по стария метод през "Накъде?" > "Интересни места".

 

 

За любителите на офроуда и туризма


Офроуд ентусиастите могат да се радват на нови 294 километра oфроуд участъци и 35 километра туристически и велопътеки.

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM Geotrade ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!

 

Видяно: 1187 Коментари: 0
0
Коментари