bg|en
Излезе версия OFRM 2013Q4
От yackee • 25 Септември 2014

Новата версия 2013 Q4 вече е на разположение за сваляне на всички регистрирани потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!

 

Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа

 

Във версия 2013 Q4 са добавени новоизградените кръгови движения в Благоевград и Сливен, пътния надлез в Първомай, както и е отразено разширението на пътния участък между Сарафово и Поморие.

 

 

Разширено покритие в населени места

 

  • Обогатена е наличната информация за търсене по адрес (улица и номер) с 2 нови населени места, както и за търсене по име на улица/кръстовище с 9 нови населени места.
     
  • Добавени са данни за синята зона в Пловдив
     
  • Добавени са нови обекти от обществен интерес (POI)

 

 

Подобрена функционалност


Благодарение на добавени функции в софтуера за компилиране на картата, във версия 2013 Q4 вече се виждат блоковете и обектите в картата, както в режим на разглеждане, така и в режим на навигация.

 

 

За любителите на офроуда и туризма


Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови 568 километра oфроуд участъци и 351 километра туристически и велопътеки.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!
 

Екип OFRM Ви желае весели празници, много здраве и успехи през новата година!

Видяно: 869 Коментари: 0
0
Коментари