bg|en
Излезе версия OFRM 2014Q1
От yackee • 25 Септември 2014

Новата версия 2014 Q1 вече е на разположение за сваляне на всички регистрирани потребители с активен абонамент за обновления. Както винаги искаме да изкажем специални благодарности на всички клиенти и приятели, които ни изпратиха информация за открити неточности по предходната версия, помагайки активно за прецизирането на картата!

 

Актуализации по селищна и републиканска пътна мрежа

 

Във версия 2014 Q1 са добавени новото кръгово движение в град Средец, новия пътен възел при село Поповци (Габрово), новоизградения път Кърджали-Маказа, както и други промени из селищните пътни мрежи.

 

 

Разширено покритие в населени места

 

  • Обогатена е наличната информация за търсене по адрес (улица и номер) с 2 нови населени места, както и за търсене по име на улица/кръстовище с 2 нови населени места и за търсене по номер на блок с 1 ново и 1 актуализирано населено място.
     
  • Добавени са нови обекти от обществен интерес (POI)
     
  • Добавени са нови 3D изгледи на емблематични сгради във Варна, Велико Търново, Видин, Враца,  Добрич, Козлодуй, Несебър, Смолян и София.

 

 

За любителите на офроуда и туризма


Офроуд ентусиастите и планинарите имат на разположение нови 620 километра oфроуд участъци и 760 километра туристически и велопътеки.

 

     

 

Уверени, че новата версия на карта OFRM ще бъде още по-удобна и полезна за все по-широк кръг от потребители, ние Ви желаем приятнo и безопаснo пътуванe из България!

Видяно: 1357 Коментари: 0
0
Коментари